Μανώλης Γλέζος : «Θα σπάσουν τα μούτρα τους όσοι προσπαθήσουν να εμποδίσουν τον ελληνικό λαό να ανακτήσει την εθνική του ανεξαρτησία»

«Σας είχα προειδοποιήσει ότι, στις εκλογές στην Ελλάδα, θα νικήσει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο Μανώλης Γλέζος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, προτείνοντας ειδική συνεδρίαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το θέμα της Ελλάδας ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.
glezos-12-eurovouli1423503994
«Προτείνω το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να ασχοληθεί σε ειδική συνεδρίαση που θα εισηγηθείτε εσείς και θα εγκρίνει το Σώμα με το θέμα της Ελλάδας. Διότι εσείς ο ίδιος, ως Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, πήγατε στην Αθήνα χωρίς την έγκριση του Σώματος. Δεν μεταφέρατε, συνεπώς, απόψεις του Κοινοβουλίου. Μεταφέρατε προσωπικές απόψεις ή απόψεις άλλων;» ανέφερε ο Μανώλης Γλέζος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σε μια προ ημερήσιας διάταξης παρέμβασή του, στην Ολομέλεια του Σώματος, στο Στρασβούργο.«Σας είχα προειδοποιήσει ότι, στις εκλογές στην Ελλάδα, θα νικήσει ο ελληνικός λαός. Προειδοποιώ και τώρα ότι όσοι θα προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν να ανακτήσει την εθνική του ανεξαρτησία και να βγάλει από τον λαιμό του τη θηλιά που του έχουν βάλει οι δανειστές του θα σπάσουν τα μούτρα τους» επεσήμανε.

 πηγή: Στο κόκκινο
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s