Τσίπρας: Έτος αλληλεγγύης και ανατροπής το 2013…στην Παιανία ξεκινάμε απο αύριο ηδη με συλλογική κουζίνα

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

   «Το 2013 θα είναι το έτος που θα κορυφωθεί η μνημονιακή πολιτική. Θα είναι η χειρότερη χρονιά για την κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προβλέπει στο άρθρο του ότι «η χώρα θα βρεθεί μπροστά σε μια τεράστια διάψευση. Η δόση της »σωτηρίας» σύντομα θα αποδειχθεί σωτηρία μόνο για τις τράπεζες και η ρευστότητα στην αγορά θα αποδειχθεί όνειρο απατηλό».

«Μπροστά μας βρίσκεται ένα τεράστιο κοινωνικό κραχ, μία ανθρωπιστική κρίση που δεν έχει προηγούμενο σε καιρό ειρήνης», αναφέρει ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι «καθήκον των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου είναι η προστασία του πληθυσμού, που αδυνατεί να αντεπεξέλθει στη νέα κατάσταση».

«Σκοπός μας είναι», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «να μην αφήσουμε κανέναν μόνο στην κρίση. Σκοπός μας είναι να υψώσουμε μία ασπίδα αλληλεγγύης».

«Για εμάς το 2013 θα είναι έτος αλληλεγγύης. Ταυτόχρονα θα είναι έτος ανατροπής. Θα είναι έτος δημοκρατίας. Το 2013 θα είναι η χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να είναι στην πρώτη γραμμή για τη μεγάλη ανατροπή. Θέλει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, να πολιτικοποιήσει την αντίδραση και τις αντιστάσεις του κόσμου. Να φέρει την πολιτική αλλαγή που όλοι προσδοκούν ώστε η χώρα να προχωρήσει με αξιοπρέπεια και περηφάνια στην ανάπτυξη, προς όφελος της κοινωνίας», καταλήγει το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα πατώντας την φωτογραφία απο κάτω

(Παράλληλα σας υπενθυμίζουμε την αυριανή μας εκδήλωση αυλλογικής κουζίνας στον εξης σύνδεσμο paianiasolidarity

τσιπρας 2013

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ….. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !

ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ, ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ …. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΖΟΥΝΕ!

One thought on “Τσίπρας: Έτος αλληλεγγύης και ανατροπής το 2013…στην Παιανία ξεκινάμε απο αύριο ηδη με συλλογική κουζίνα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s