Υπό εξέταση οι κυβερνήσεις ΓΑΠ για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας! reference: OTP-CR-47/12″ Ανοίγει η υπόθεση!

    To Διεθνές δικαστήριο της Χάγης απάντησε στην αγωγή της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου!

Ανοίγει η υπόθεση για να εξετάσει τις πράξεις της κυβέρνησης ΓΑΠ, για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, 2012

H Xάγη απάντησε! Υπό εξέταση οι κυβερνήσεις ΓΑΠ για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας! Με την πρωτοφανή ανταπόκριση των συνΕλλήνων και συνΑγωνιστών μετά από το άρθρο μας περί πιέσεως της Χάγης έρχεται η πρώτη επιτυχία : η Χάγη επισήμως με έγγραφα της στα αγγλικά και στα γαλλικά, ενυπόγραφα επισήμως μας ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει τον φάκελο που στείλαμε κατά των κυβερνήσεων γαπ και πάντων των συνεργατών των για να εξετάσει τις πράξεις των για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Δράσαμε όλοι μαζί και φέραμε την πρώτη νίκη! Όσο και να προσπάθησαν να κωλυσιεργήσουν, όσο και αν προσπάθησαν να προβάλλουν δικαιολογίες για να μην δεσμευθούν επισήμως να τοποθετηθούν ενώπιον της διεθνούς και της Ελληνικής κοινής γνώμης ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. Ο αριθμός της υπόθεσης είναι «reference: OTP-CR-47/12″ και από σήμερα άρχεται επίσημα η πρώτη έρευνα των προδοτών και εγκληματιών κατά της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού για τα επί της ουσίας εγκλήματα τους.

Αυτό επίσης αποτελεί ιστορική πρωτιά της Ελλάδας όπου δύο απλοί Πολίτες, με μόνη την επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματος εξαναγκάζουν την κινητοποίηση του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης κατά πολιτικών και κυβερνήσεων που έχουν το θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως…υπεράνω του Νόμου και παντοδύναμοι.

Ακόμη μια φορά στην Ιστορία η Ελλάδα πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη και την πραγματική Δημοκρατία. Ζήτω η Ελλάδα ! Ζήτω ο Ελληνικός Λαός ! Ζήτω το 120 Σ ! Όλγα και Τάνυα – Μάρια Γεριτσίδου

Advertisements

One thought on “Υπό εξέταση οι κυβερνήσεις ΓΑΠ για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας! reference: OTP-CR-47/12″ Ανοίγει η υπόθεση!

  1. Το κείμενο του Εισαγγελέα κ. Σχινά είναι εξαιρετικό. Θα μπορούσε να δημοσιευθεί η αγωγή; Ίσως μπορούμε οι νομικοί να βοηθήσουμε και να δώσουμε κάποια σοιχεία, που συνεχώς ανακύπτουν, όπως η ομιλία του Παυλόπουλου κατά τις προγραμματικές δηλώσεις, ότι οι ρυθμίσεις αυτές προσκρούουν στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, καθώς και πρόσφατες ανακοινώσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εργασίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s