Κάποιος επιτέλους να σηκώσει ανάστημα !! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΡΕ!!!

«Το Eurogroup θα επιβάλει τα μέτρα και χωρίς την έγκριση της Ελληνικής Βουλής» γράφει σημερινό »ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ» δημοσίευμα του                                         Γερμανικού περιοδικού Die WirtschaftsWoche

Το Γερμανικό περιοδικό »Wirtschaftswoche» αυτή τη φορά                                 ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!

Επικαλείται πηγές του Eurogroup (το παρουσιάζει σαν αποκλειστικό θέμα) οι οποίες πηγές αναφέρουν πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης σχεδιάζουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα την αυτόματη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων ακόμα και χωρις την έγκριση του ελληνικού κοινοβουλίου!!

Στην ουσία το γερμανικό περιοδικό αναφέρει πως το Εurogroup θα επιβάλει στην Ελλάδα όλα αυτά τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις με μονομερή απόφαση, χωρίς αυτά να έχουν ψηφιστεί από τους έλληνες βουλευτές, καταλύοντας έτσι κάθε μορφή δημοκρατίας και ταπεινώνοντας με τον χειρότερο τρόπο τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

http://www.wiwo.de/politik/europa/griechenland-eurogruppe-erwaegt-automatische-reformgesetze-/7339922.html

Πέρα από το κατάπτυσο αυτό δημοσίευμα του »Wirtschaftswoche», ο γερμανικός τύπος ασχολείται σήμερα σχεδόν αποκλειστικά με την επίλυση του ελληνικού προβλήματος.

Έκθεση οικονομολόγων της δεύτερης μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας της Commerzbank που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Welt, αναφέρει πως το πρόγραμμα λιτότητας που υιοθετείται στην Ελλάδα, θα οδηγήσει τη χώρα στην κατάρρευση.                Μάλιστα, αναφέρουν πως μοναδικός τρόπος να διασωθεί η χώρα είναι το νέο κούρεμα του χρέους με τη συμμετοχή του δημόσιου τομέα.

H ίδια εφημερίδα  (Welt) αναφέρει πως η γερμανική κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει πλέον πως η πολιτική λιτότητας δεν αποδίδει, αλλά από την άλλη να αποδεχτεί ένα νέο κούρεμα θα αποτελεί καταστροφή για τις εθνικές εκλογές. Από την άλλη η εφημερίδα αναφέρει πως και η πρόταση του Σόιμπλε για επαναγορά του χρέους ούτε αυτή θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s