ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτώβρη 1940

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Σχετικά με τις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτώβρη 1940

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ συμμετέχει στην επέτειο συνδέοντας την αντίσταση του λαού μας στον φασιστικό και ναζιστικό άξονα με την ανάγκη του σήμερα «να διώξουμε την κυβέρνηση, την τρόικα και τα μνημόνια βάρβαρης λιτότητας. Να αντιμετωπίσουμε τη νέα φασιστική απειλή».Σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ τυπώνεται σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα και πρέπει να μοιραστεί στη διάρκεια κάθε είδους εκδηλώσεων, παρελάσεων κ.λ.π.
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ καλεί τα μέλη του να συμβάλουν ώστε σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους χώρους εκπαίδευσης, να οργανωθούν από κοινωνικούς φορείς εκδηλώσεις με το αντίστοιχο περιεχόμενο.
  3. Στη διάρκεια των παρελάσεων συμμετέχουμε στις δράσεις κοινωνικών φορέων (σωματεία, συνδικαλιστικοί φορείς, Επιτροπές Πρωτοβουλίας κ.λ.π.) που με μαζικό, μαχητικό και ειρηνικό τρόπο εκδηλώνουν την αντίθεση τους στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική. Στηρίζουμε τις λαϊκές εκδηλώσεις μετά τη μαθητική παρέλαση.
  4. Καταθέτουμε στεφάνι τιμής και αποδοκιμάζουμε μαζί με το λαό την πρόκληση των νεοφασιστών. Οι βουλευτές μας θα σταθούν μαζί με το λαό και όχι στις «εξέδρες επισήμων».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s