ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕ    ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ  ΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΗ

Δευτέρα 19/Μαίου/2014 στίς 8:00μμ στήν κενρική πλατεία

ΑΦΙΣΣΑ ΧΟΥΝΤΗΣ

_______________________________________________________________________

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Συντ/σσες, Συν/φοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 18/1/2013, η Γραμματεία συνεδρίασε με σκοπό τη συγκρότησή της.  Ως συντονιστής της  Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ορίστηκε ο σ. Σπύρος Σταύρου και ταμείας  η σ. Τόνια Παπαδάκη.

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησε τη Γραμματεία ήταν η δομή της οργάνωσης.

Οι προτάσεις της Γραμματείας, πλειοψηφικά, για απόφαση προς τη συνέλευση της  οργάνωσης, την Τετάρτη 23/1/2013 έχουν ως εξής:

1.    Διεύρυνση των Επιτροπών, με σκοπό τη συμμετοχή περισσοτέρων συντρόφων σε αυτές.

2.    Δημιουργία Δημοτικής Κίνησης

3.    Εξορμήσεις της  οργάνωσης σε καταστήματα και χώρους εργασίας

4.    Κινητοποίηση της οργάνωσης ενόψει της  Αντιφασιστικής εκδήλωσης της Κυριακής 27/1/2013 στις 6μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γλυκών Νερών,, με θέμα
«ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

καμμια anoxi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ώρα που ο κόσμος της εργασίας συνθλίβεται από τη βία των μνημονίων και τις φοροεπιδρομές της τρικομματικής κυβέρνησης,
– την ώρα που ποτίζουν την κοινωνία μας με το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας,
– την ώρα που η Βουλή αθωώνει τους «λίσταρχους» της περίφημης λίστας Λαγκάρντ,
– την ώρα που 650 δις καταθέσεις «αναπαύονται» στις τράπεζες του εξωτερικού,
– την ώρα που ψάχνουν αγοραστές για τα λιμάνια μας και χρυσοθήρες για τα βουνά μας,
– αυτή την ώρα, ξεδιπλώνεται μια πρωτοφανής επίθεση της κυβέρνησης και των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε. ενάντια στο
ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ.

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί επιμένει στην ακύρωση των μνημονίων, γιατί, απέναντι στην καταστροφή της κοινωνίας που αυτοί υλοποιούν, παρ’ όλη την πίεση που δέχεται από πολλές πλευρές, ανυποχώρητα προτάσσει την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας κάθε ανθρώπου.


Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υπερασπίζεται με σθένος κάθε εστία αντίστασης, αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης που δημιουργείται στην κοινωνία, μη υποκύπτοντας στις πιέσεις του σάπιου συστήματος για την καταδίκη τους.

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υπερασπίζεται τη δημοκρατία, σε μια περίοδο που καταλύονται οι δημοκρατικοί θεσμοί.


Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αγωνίζεται για έναν ειρηνικό ξεσηκωμό, που τα μνημόνιά τους θα τα κάνει παρελθόν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φταίει πραγματικά μόνο αν δεν κάνει τα αδύνατα δυνατά, με ενωτικούς αγώνες, να ανατρέψει αυτή την κυβέρνηση και τις πολιτικές της.

Μόνη διέξοδος : η ανατροπή

Τετάρτη 23/1/2013 και ώρα 7.00μ.μ. συνεδρίαση Ολομέλειας               Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ.

***********************************************************************************************

ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/12/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.00μμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ:
1) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

2) ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ κλπ.

3) ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ

4) ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ

συντροφικά
Η Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

*******************************************************************************************

ΠΑΙΑΝΙΑ 3/ΔΕΚ/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ απο Επιτροπή Αλληλεγγύης Πολιτών Παιανίας – Γλυκών Νερών

συντρόφισσες,φοι, την Τρίτη (4/ΔΕΚ/12) 6.00μμ. στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ θα συντονίσουμε τη δράση μας για το ανταλλακτικό παζάρι, παρακαλούμε να είμαστε όλοι εκεί προκειμένου να βοηθήσουμε στην οργάνωση αλλά και για την πλήρη ενημέρωση μας, για την επιτυχία του ανταλλακτικού παζαριού.

συντροφικά
Επιτροπή Αλληλεγγύης Πολιτών Παιανίας – Γλυκών Νερών

(σχέδιο πρόσκλησης)  Κάλεσμα στο ανταλλακτικό παζάρι της γειτονιάς μας

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,
το Σάββατο 08/12/2012, ώρα 11.00π.μ. έως 18.00 και Κυριακή 09/12/2012, ώρα 11.00π.μ. έως 16.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιανίας (κεντρική πλατεία), πειραματιζόμαστε κι εμείς με ένα διαφορετικό τρόπο «κατανάλωσης», ξεκινώντας από κάπου, όσο μικρό κι αν είναι, Με αισιοδοξία & αλληλεγγύη!  ένα πάρε δώσε χωρίς χρήματα, έναν τρόπο ανταλλαγής και αλληλεγγύης μεταξύ μας προκειμένου, να βοηθηθούμε γιατί,  ότι περισσεύει σε μας μπορεί να είναι χρήσιμο και αναγκαίο για κάποιον άλλον.
Τι μπορείτε να φέρετε: ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη σχολικά, αθλητικά είδη, μουσικά cd’s, ταινίες, χριστουγεννιάτικα είδη, κ.ά. Φέρνετε τα πράγματα που δε χρειάζεστε, σε καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά. Τα αφήνετε και παίρνετε ό,τι εσείς χρειάζεστε.

Με εκτίμηση
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Πολιτών Παιανίας – Γλυκών Νερών

exchange

**********************************************************************************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκπροσώπηση των μελών της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Συντρόφισσες – Σύντροφοι 

Για περισσότερη βοήθεια  στην  εκπλήρωση του έργου της εφορευτικής επιτροπής, παρακαλούμε να δηλώσετε υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, έως Παρασκευή 23/11/2012, ώρα 19.00 (δεν είναι δεσμευτικό, για όποιον θέλει να δηλώσει έως τις 12 το βράδυ Παρασκευής).

Υ.Γ. οι υποψηφιότητες θα δηλώνονται προσωπικά απο τα ίδια τα μέλη

Η ψηφοφορια για την εκλογη των εκπροσωπων της Τ.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα γινει την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/ΝΟΕ/2012  (10:00 – 14:00) στα γραφεια της τοπικης μας επιτροπης. 

συντροφικά
η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                                                                (Τα ονοματα και τα στοιχεία επικοινωνίας με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής σας έχουν ανακοινωθεί με email στο προσωπικό σας email οπως το έχετε δηλώσει και με SMS στο κινητό σας τηλέφωνο)

 

η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

 Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, στη συνεδρίαση της 12ης/11/2012 αποφάσισε τα εξής:

 1. Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα γίνει στην Αθήνα – κατά πάσα πιθανότητα στο ΣΕΦ – την Παρασκευή 30/11/2012 έως την Κυριακή 2/12/2012.
 2. Το μέτρο αντιπροσώπευσης των Οργανώσεων προς την Π.Σ. είναι  1/10 επί των εγγεγραμμένων μελών.
 3. Η διαδικασία ανάδειξης των αντιπροσώπων είναι η εξής:

–          Στην Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης εκλέγεται Εφορευτική Επιτροπή.

–          Στην Εφορευτική Επιτροπή υποβάλλονται υποψηφιότητες έως το βράδυ της Παρασκευής 23/11/2012. Η Εφορευτική Επιτροπή έχει την ευθύνη της διεξαγωγής των εκλογών (ψηφοδέλτιο, κάλπη,  εξαγωγή αποτελέσματος συμπεριλαμβανομένης και της ποσόστωσης γυναικών 35%). Όσοι συμμετέχουν στην Π.Σ. λόγω του ότι είναι βουλευτές ή μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν θέτουν υποψηφιότητα.

–          Η εκλογική διαδικασία γίνεται είτε Σάββατο 24/11/2012, είτε την Κυριακή 25/11/2012 σε μία μόνο μέρα που θα αποφασίσει η Γ.Σ.. Οι κλαδικές – εργασιακού χώρου κ.λ.π. Οργανώσεις μπορούν να διεξάγουν εκλογές και την Δευτέρα 26/11/2012 (πάλι η επιλογή αφορά μόνο μια μέρα).

–          Την Παρασκευή 23/11/2012 η Εφορευτική Επιτροπή σε συνεργασία με την Γραμματεία της Οργάνωσης καθορίζει το πλήθος των σταυρών προτίμησης με βάση την αρχή ότι οι σταυροί προτίμησης είναι ίσοι με το 30% των εκλεγομένων αντιπροσώπων. Αν ο αριθμός περιέχει κλάσμα, τότε ο αριθμός σταυρών είναι ο αμέσως επόμενος ακέραιος. Εγγραφές μπορούν να γίνονται και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Τα εγγραφόμενα μέλη, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν όχι όμως και του εκλέγεσθαι.

Παραδείγματα:

α) Έστω ότι ο αριθμός των εκλεγομένων είναι 7. Το 30% του 7 είναι 2,1 ή 2 1/10. Ο αριθμός των σταυρών είναι 3.

β) Έστω ότι μια Οργάνωση έχει 100 μέλη. Τότε ο αριθμός των αντιπροσώπων είναι 10 εκ των οποίων 4 γυναίκες (10×35% = 3,5 = 4).

Έστω μια Οργάνωση έχει 104 μέλη. Ο αριθμός των αντιπροσώπων είναι 10 κ.λ.π.

Έστω μια Οργάνωση έχει 105 ή 106 μέλη. Ο αριθμός των αντιπροσώπων είναι 11 εκ των οποίων 4 γυναίκες κ.ο.κ.

γ) Έστω μια Οργάνωση το βράδυ της Παρασκευής έχει 100 μέλη. Ο αριθμός των σταυρών επιλογής είναι 3 καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Αν κατά την διάρκεια της διαδικασίας εγγραφούν άλλα 10 μέλη και άρα κατά την λήξη της ψηφοφορίας η Οργανωτική κατάσταση αριθμεί 110 μέλη, ο αριθμός των αντιπροσώπων που εκλέγει η Οργάνωση είναι 11( 110:10 = 11) κ.ο.κ.

–          Με το πέρας της διαδικασίας η Εφορευτική συμπληρώνει τη φόρμα εκλογής που θα σας σταλεί και αμέσως την στέλνει με fax στους αριθμούς 210.3217003, 210.3219914, 210.3378639

 1. Οι νέοι/νέες ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ εγγράφονται στις Τοπικές Οργανώσεις, όπου και μπορούν να εκλέγουν και να εκλέγονται. Οι φοιτητές/τριες, σπουδαστές/στριες συγκροτούν συνελεύσεις νέων ΣΥΡΙΖΑ με βάση κατάλογο ανά σχολή ή Ίδρυμα που θα εγκριθεί από την κεντρική Γραμματεία και εκλέγουν αντιπροσώπους. Σε κάθε περίπτωση η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θέλει την ισχυρή εκπροσώπηση νέων συντρόφων.

–          Η Γραμματεία της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και η Εφορευτική Επιτροπή πρέπει να πάρει όλα τα μέτρα δημόσιας πρόσκλησης εγγραφής και δημόσιας ανακοίνωσης του χώρου ψηφοφορίας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και επίλυση απορίας παρακαλούμε να συνεργάζεστε με τα μέλη της Γραμματείας και της Οργανωτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

14/11/2012

***************************************************************************************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προσυνεδριακής συνέλευσης ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας – Γλυκών Νερών

Συντρόφισσες – Σύντροφοι

Σας ενημερώνουμε οτι την Κυριακή 18/11/2012 και ώρα 16.00,                  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας                 (Κεντρική Πλατεία Παιανίας),            θα γίνει η προσυνεδριακή συνέλευσης του                                ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας – Γλυκών Νερών     με θέματα την ανάλυση του σχεδίου θέσεων, την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η παρουσίαση των θέσεων θα γίνει απο την  Βουλευτή Α’ Αθήνας,                       Μαρία Μπόλαρη

Η παρουσία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας – Γλυκών Νερών είναι απαραίτητη

*****************************************************************************************
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/ΝΟΕ/2012 ωρα 18:30
Αγαπητοι συντροφοι,
σε εκτατη συνεδριαση του συντονιστικου γραφειου μετα απο
εισηγηση-αιτημα αρκετων συντροφων αποφασιστηκε
να προχωρησουμε σε γενικη συνελευση.Τα θεματα της γενικης συνελευσης θα ειναι:

 1. διευκρινησεις, επεξηγησεις στασεων και ενεργειων
  που τραυματιζουν την οργανωση. Στοχος ειναι να βγει
  η οργανωση ποιο δυνατη , πολιτικα και οργανωτικά

  ικανη να ανταπεξελθει στις προκλησεις και τις απαιτησεις
  του κινηματος ανατροπης.
 2. Δημος-δημοτικη επιτροπη-αριστερη κινηση
  Αναπτυξη θεσεων παρεμβασης στα δημοτικα

Συντροφοι καλεισθε να παρεβρισκεσθε 6:30 ακριβως στα γραφεια μας
για να διεξαχθει η γενικη μας συνελευση
Η οργανωση μας ειναι πολυτιμη και το μοναδικο εργαλειο που διαθετουμε
για την αναπτυξη ενος μαζικου , πανδημοτικου, δημοκρατικου
λαικου κινηματος.
Στοχος μας ειναι η ανατροπη.

με σ.χαιρετισμους

για την συντονιστικη επιτροπη
Ευαγγελος

********************************************************************************************
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/ΝΟΕ/2012ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Γραμματείας  Τ.Ε. Σύριζα Παιανίας- Γλ. Νερών   
Σε συνεδρίασή της την 5η Νοεμβρίου 2012 η Γραμματεία της Τοπικής επιτροπής Συριζα Παιανίας-Γλ.Νερών, συνέταξε το πρόγραμμα των προσυνεδριακών συνελεύσεωνΤην Κυριακή 18/11 2012 ώρα 10.30 στα γραφεία της οργάνωσης
1. Ανάλυση του σχεδίου θέσεων και των τυχών μειοψηφικών προτάσεων.
2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής                                                                        Το Σάββατο 24/11/2012 ώρα 10.30 στα γραφεία της οργάνωσης
Τοποθετήσεις και ψηφοφορίες επί των θέσεωνΤην Κυριακή 25/11/2012 ώρα 09.00-13.00 στα γραφεία της οργάνωσης
Εκλογή αντιπροσώπωνΗ Γραμματεία Σύριζα Παιανίας- Γλ. Νερών*****************************************************************************************Την Τρίτη 23-10-12, στις 20.00, θα γίνει η συνέλευση της Αριστερής Κίνησης Παιανίας-Γλυκών Νερών, στο κτίριο της ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ στην Παιανία.

Η παρουσία όλων των συντρόφων είναι απαραίτητη.

*******************************************************************************************

Αναγγελία Γενικής συνέλευσης μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ -ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ για Τετάρτη 17/Οκτ/ 2012

Την ερχόμενη Τετάρτη 17/Οκτ/ 2012 καλούνται τα  μέλη  του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛYΚΩΝ ΝΕΡΩΝ να παρευρεθούν στην Γενική συνέλευση της ολομέλειας που θα ξεκινήσει στις  19:00 στα γραφεία μας, με τα ακόλουθα θέματα:

1)      ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

2)     ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η  παρουσία όλων των μελών  θεωρείται απαραίτητη.

**************************************************************************************************

Αναγγελία Γενικής συνέλευσης μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ -ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Την ερχόμενη Τετάρτη 10/Οκτ/ 2012 καλούνται τα  μέλη  του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛYΚΩΝ ΝΕΡΩΝ να παρευρεθούν στην Γενική συνέλευση της ολομέλειας που θα ξεκινήσει στις  19:00 στα γραφεία μας, με τα ακόλουθα θέματα:

1)      ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

2)      ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ  ΤΗΣ  ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ που έγινε την Δευτέρα 24/ΣΕΠΤ στην Κεντρική πλατεία της Παιανίας

3)      ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για θέματα και δράσεις  της επιτροπής των ΝΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Η  παρουσία όλων των μελών  θεωρείται απαραίτητη.

**************************************************************************************************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 6μμ – 8μμ  (ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)                                     ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΗΜΕΡΕΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ                                                                    ΤΡΙΤΗ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ                                                                               ΤΕΤΑΡΤΗ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ                                                                ΠΕΜΠΤΗ – ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                                         ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – 6μμ – 8μμ ΑΝΟΙΚΤΑ                                                                               ΣΑΒΒΑΤΟ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ                                                                     ΚΥΡΙΑΚΗ – ΚΛΕΙΣΤΑ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ) ΓΙΑ  ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ  ΑΚΡΙΒΗ ΩΡΑ

*******************************************************************************************

H AΦΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΑΛΣΟΣ ΓΟΥΔΗ  5&6&7 /ΟΚΤ/ 2012

***********************************************************************************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ  ΝΕΡΩΝ

Την Πέμπτη 20/Σεπτ θα γίνει συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, για να ενημερωθείτε και να παραλάβετε υλικό για την ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 24/ΣΕΠΤ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ.

Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η παρουσία όλων των μελών και συντρόφων για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και προβολή της επερχομένης ανοιχτής συνέλευσης μας.

===================================================================================

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/ΣΕΠΤ

Αυριο Δευτέρα 17/09 ώρα 19:30 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας θα γίνει συζήτηση για την προετοιμασία της ανοιχτης εκδήλωσης που θα γίνει στις 24/09

===================================================================================

Συνελευση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας

ΤΗΝ Τετάρτη 12/09 & ΩΡΑ 8μμ θα γίνει συνελευση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας Σπύρου Στάμου 1 & Bασιλέως Γεωργίου με για τα εξής θέματα:

1) ενημέρωση απο το συντονιστικό ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις
2) ενημέρωση τοπικών επιτροπών
3) πρόταση για ανοιχτή συνελευση εκδήλωση στις 19 ή στις 22 Σεπτέμβρη
——————————————————————————————————–

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η σελίδα των ανακοινώσεων

Καλώς ήρθατε στην σελίδα των ανακοινώσεων

Εδώ θα αναρτώνται όλα τα σχετικά θέματα

Advertisements

3 thoughts on “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 1. Παράθεμα: Τετάρτη 23/1/2013 και ώρα 7.00μ.μ. συνεδρίαση Ολομέλειας Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ. | ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ- ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

 2. ELLHNES !!!!!!!!! ELLHNIDES !!!!!!!!!!!
  ENOTHITE !!!!!!!!!!!!!! AGAPITHITE !!!!!!!!!! ORGANOTHITE !!!!!!!!! DRASTHPIOPIHTHITE !!!!!!!!!!!
  DOSTE MIA GPOTHIA STHN TYPANIA SAS !!!!!!!!!!!!
  PARTE THS ZOES SAS KSANA STA XEPEIA SAS !!!!!!!!!
  O ADELFOS SAS EYKLEIDHS TIGKAS (FACEBOOK- EUCLIDES TINGAS) POU BPISKETE STHN KSENITIA THS MAKPINHS BPAZILIAS KAI SAS STELNEI THN AGAPH TOU !!!!!
  EMEIS OI ELLHNES TOU EKSOTEPIKOU EIMASTE OLLOI MAZI SAS !!!!!!!!!!
  DEN EISASTE MONOI SAS ADELFIA MAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EMEIS EIMASTE EDO MAZI SAS GEIA OTIDIPOTE SYMBEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  OPMIKSTE GEIA THN ELEUTHEPIA SAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ZHTO OI ELLHNES !!!!!! ZHTO H ELLADA MAS !!!!!! ZHTO O ELLHNISMOS MAS !!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s